Avslutningshajk 20-21 maj 2011 i Lilla Brevik !!

Vi samlades på FA fredag kväll för att med bilar åka Borgmästarängen .Vi gick sedan vandringsleden. Färden gick genom ett härligt vårlandskap. Efter uppackning och byggande av vindskydd samt sedvanligt kvällsfika var det dags för " nattsmyg " . Vi gick fram till en plats där det var en blinkande lampa och en stor raket.Det hade landat en utomjording som talade konstigt men en av scoutledarna kunde språket. Vi sjöng någon konstig sång om " Galax lax lax " och en om 5 raketer som skulle ut och flyga.Efter frädkost var det dags för start och alla räknade ned och raketen tändes. !! Alla gick hem och undrade vad som hade hänt ??? Temat för hajken var Rymdhajk.
På Lördagsmorgonen var det frukost och därefter en Skogsrunda. Vi delades upp i 4 olika patruller och gick en runda runt Lilla Brevik där vi besökte 6 olika kontroller.Efter skogsrundan lagade patrullerna mat på Trangiakök. Det blev makaroner och köttbuller. Föräldrar kom ut till avslutning och lägerbål. Ett bra väder var det hela helgen vilket gjorde hajken mycket lyckad !!. 23 Scouter med ledare trivdes i Brevikskogarna!!


Vindskydd På väg
Starten vid Borgmästarängen !! Härlig natur att vandra i !
Seniorer Sova
Har vi varit upp hela natten ?? Nu vill jag sova !!
Mat Apollo
Gott med Frukost innan Skogsrundan ! Apollo på besök hos Sarturnus !
Sputnik Discovery
Vad skall vi göra här ??? Kul tävling med bollar i ringar !
Atlas Kolla djur
Atlas klarar tävligen galant ! Hos K-E på Pluto kollade man olika djur !©2004 FA-scoutkår.Vill du ha kontakt med FA-scoutkår
så sänd ett email eller ta kontakt med någon av våra ledare.
webbmaster